image
 |  4 20 Вересня 2019 | 15:58

Підприємці категорично не хочуть переїжджати з Центрального ринку

Підприємці Центрального ринку у Луцьку не хочуть переїжджати в інше місце та вимагають гарантувати їм право займатися торгівлею на ділянці у Старому місті на 15 років.

Про це вони заявили під час зустрічі у міській раді з радником міського голови Ігорем Поліщуком.

У міській раді запропонували підприємцям підписати договори з КП “Луцькі ринки”. Сплачуючи податки до міського бюджету, можна буде вести розмову про подальшу співпрацю та долю ринку. На думку мерії, в такому стані, в якому ринок існує зараз, він бути не може. Адже там безлад та антисанітарія, і це псує історичну частину міста, відлякуючи туристів.

У свою чергу, підприємці вимагають гарантії ведення підприємницької діяльності на цій ділянці ще 15 років, то вони наведуть там лад самостійно. Підприємці відмовляються переїжджати на будь-яке інше місце, зокрема на ЛПЗ, куди їм пропонували раніше.

Ігор Поліщук гарантував, що підприємці зможуть ще два роки працювати на своїх місцях, адже для початку процесу перенесення чи реконструкції треба зробити багато кроків. Він зазначив, що робочі місця будуть збережені, але для цього необхідно йти на діалог та співпрацю, підписавши, для початку, договір з КП “Луцькі ринки”.

Читайте також: Якщо Луцьк має смак, то це - «Лакомка»: історія легендарного кафе

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити