image
 |  5 12 Квітня 2021 | 16:01

Підприємці перевозять контейнери з «Нового ринку» на «Центральний»

У Луцьку підприємці перевозять контейнери з «Нового ринку» назад на Центральний.

Про це «ВолиньUA» інформує власкор.

У Луцька підприємці перевозять торгові контейнери з «Нового ринку» назад до «Центрального ринку». Мова йде про територію, яку раніше орендував у міста Любомир Пахолко. Діло в тому, що запустити «Новий ринок» таки не вдалось, сьогодні там не має жвавих торгів, а власники землі вимагають кошти за місця не дивлячись на те, чи йде торгівля чи ні.

Підприємці розповідають, що попередньо самотужки і за свої кошти облаштовували місця під контейнери на «Новому ринку», перші місяці коштів за оренду не брали, але і торгів не було, і обіцяного луцькою владою транспортного сполучення не сталось. Нині, підриємці забирають свої контейнери і перевозять на парковку Центрального ринку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Описали Луцьк очима засновника «Тартака» Олександра Положинського (ВІДЕО)

До слова, земельну ділянку на вулиці Глушець, яку орендував підприємець Пахолко, використовують не за цільовим призначенням, вона передбачалась для автомобільної парковки. Таким чином рішенням суду визначалось, що встановлені малі архітектурні форми були незаконно. Любомир Пахолко своєю діяльністю роками завдавав збитків міському бюджету Луцька, а сьогодні продовжує мутити воду в ступі.

Днями директор комунального підприємства "Луцькі ринки" Ігор Корольчук повідомив, щодля підприємців Центрального ринку шукають місце, правда не повідомив про чіткі терміни і коли ж знайдуть це місце. 

Також лишається відкритим питання переносу електростанції, адже в "Волиньобленерго" заявили, що готові змінити місце перебування електростанції, міська влада має знайти нову земельну ділянку. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити