image
 |  0 11 Лютого 2020 | 15:38

Підприємці з Центрального ринку втрачають своїх покупців, - в.о мера Луцька

Не бажаючи переїжджати на нове місце, підприємці з Центрального ринку щодня втрачають своїх покупців та довіру до себе.

Про це під час оперативної наради заявив виконувач обов’язки міського голови Луцька Григорій Пустовіт.

«Все у цьому житті має початок та завершення. Колись була одна мода та одні професії, тепер на інші. Час ринків, які знаходяться в центрі міста, минає. Так, ви багато працювали. Але не ви одні. Кожна людина вибирає свій шлях. Той бардак не може існувати вічно. Він має завершитися. У нас заводи міняють місця дислокації. То чому не можуть поміняти ринки? Центральний ринок має переїхати. Центральний ринок зараз перетворися на джерело небезпеки. Якщо ситуація буде продовжуватися, тоді покупці підуть на інші ринки. Ваші дії просто відштовхують від себе покупців. Я розумію, що на новому місці надприбутки не будуть зразу. Але якщо ви дружньо переїдете, покупець поїде за вами. Займаючи глуху оборону і перешкоджаючи роботі міської ради, ви втрачаєте своїх покупців», - заявив Григорій Пустовіт у зверненні до підприємців.

Також він повідомив, що міська влада спеціально звернеться до лучан з приводу цієї ситуації і запевнив, що назад шляху немає.

Читайте також: У Луцьку з’явилася каста людей, які нездатні посипати тротуари, – Пустовіт

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити