image
 |  4 11 Лютого 2020 | 09:48

У Луцьку з’явилася каста людей, які нездатні посипати тротуари, – Пустовіт

У Луцьку через лінощі та байдужість начальників ЖЕКів з’явилася каста людей, які нездатні посипати вулиці. Про це виконувач обов’язки міського голови Луцька Григорій Пустовіт заявив під час оперативної наради 11 лютого.

Як інформує «ВолиньUA», посадовця обурив стан прибирання дворових територій у період похолодання.

«Багато лучан хочуть почути про безлад та тротуарах. В цьому році зими не було. Лише один раз 6 лютого замерзла вода і 7 лютого вранці стало слизько. Ми збирали нараду, пояснювали. А комунальники виявилися неготові. Та треба було вийти всім на чолі з директорами ЖЕКів. Хай дають пояснення своїм лінощам, байдужості та непрофесіоналізму. А то з'явилася каста людей, які нездатні тротуари посипати. Треба перевірити усіх директорів комунальних підприємств. Не можуть раз у рік посипати тротуари? Мене не цікавлять причини. Цікавить результат. Вони вже не сидять, а лежать на цих посадах. Йде повно скарг», – обурився Григорій Пустовіт.

Нагадаємо, що через бездіяльність комунальників у Луцьку значно зросла кількість звернень у травмпункти, оскільки тротуари виявилися непосипаними піщано-соляною сумішшю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку на утримання фонтанів планують передбачити майже 4 мільйони

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити