image
 |  0 10 Лютого 2022 | 22:31

Підприємцям, які оновлять павільйони на зупинках транспорту, продовжать оренду на 5 років

Підприємцям, які оновлять павільйони на зупинках транспорту у Луцьку, продовжать оренду на 5 років.

Про це йшла мова під час спільного засідання постійних комісій Луцької міськради з питань земельних відносин та генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою.

Депутати розглянули питання про оновлення та модернізацію торгових павільйонів на зупинках громадського транспорту. На зустріч з представниками влади прийшли 17 підприємців.

Під час засідання комісії люди мали можливість задати питання щодо процедури оновлення фасадів та технічних нюансів демонтажу старих павільйонів. Підприємців запевнили, що їм не потрібно буде займатися документами та бігати по інстанціях для погодження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Старому місті Луцька демонтують обмежувачі руху

Натомість міська влада пообіцяла автоматично продовжити договори оренди на 5 років усім, хто оновить свій торговий павільйон.

 

«Під час дискусії підприємці та Департамент містобудування, земельних ресурсів та реклами Луцької міської ради дійшли згоди 🤝 про спіпрацю з метою покращення зовнішнього вигляду тимчасових споруд.👍 Міська влада пообіцяла максимальне сприяння бізнесу та автоматичне продовження договорів оренди на 5 років. Сподіваюся, вже скоро зупинки транспорту у Луцьку набудуть сучаснішого вигляду», - зазначив депутат Луцької міської ради від ВО «Свобода» Андрій Білан.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити