image
 |  9891 22 Квітня 2024 | 17:44

Пішов з життя голова районного суду на Волині

21 квітня перестало битися серце голови Ратнівського районного суду Ковельського району Ляха Василя Івановича.

Про це повідомила Ратнівська селищна рада, - пише ВолиньUA.

Як інформувала свого часу Вища рада правосуддя, за сумлінну працю з організації діяльності суду, високий професіоналізм, бездоганну багаторічну роботу в судовій системі, заслуги у здійсненні правосуддя суддя Василь Лях заохочувався подяками органів юстиції, судової влади, місцевого самоврядування.

Пішла з життя добропорядна людина – висококваліфікований, мудрий, яскравий приклад самовідданого служіння своєму народові та Українській державі.

Відхід у вічність близької людини є невимовно тяжким випробуванням для рідних і близьких покійного, тож у ці жалобні дні висловлюємо їм глибоке співчуття, поділяємо біль і горе, та схиляємо голову в глибокій скорботі – йдеться у повідомленні селищної ради.

Відомо, що у лютому 2024 року Вища рада правосуддя розглядала справу щодо Василя Ляха, яка була відкрита за дисциплінарною скаргою керівника Волинської обласної прокуратури Віктора Тимчука.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині суд визнав невинним митника, якого судили за хабарництво

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити