image
 |  0 28 Лютого 2018 | 10:00

Після Були прийде черга Козюри дерибанити землю, - Вусенко

Якщо земельна теплична схема депутата Сергія Були успішно пройде, на наступну сесію можна чекати винесення проекту рішення про земельну ділянку для депутата Андрія Козюри.
Про це під час сесії Луцької міськради заявила депутат Юлія Вусенко.
«Всім має бути зрозуміло, що спроба протягнути земельне питання, до якого причетний депутат Сергій Була, - це лише прелюдія. Правляча більшість хоче випробувати чи працює така схема. Якщо сьогодні йому нададуть землю, то потім будуть голосувати за земельне питання Андрія Козюри. А потім будуть інші питання. Так правляча більшість працює в частині земельного дерибану», - наголосила Юлія Вусенко.

Зазначимо, що робота міської ради виявилася заблокована через спробу проукропівської більшості протягнути питання про виділення земельної ділянки для будівництва житлового багатоквартирного будинку без проведення аукціону.
Як писало наше видання правляча більшість у Луцькій міській раді хоче за будь-яку ціну провести питання про виділення на умовах оренди земельної ділянки по вулиці Рівненська, 119 для будівництва багатоквартирного будинку на місці колишніх теплиць.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити