image
 |  4 3 Квітня 2020 | 23:24

Після ефіру з Леросом канал Ахметова призупинив вихід проєкту Соколової «у зв'язку з карантином»

Канал «Україна 24» до осені призупинив виробництво ток-шоу "Як вам не соромно!", пояснивши це неможливістю зібрати аудиторію і гостей. Напередодні в програмі обговорювали записи, на яких фігурує Денис Єрмак, і нездатність влади впоратися з карантином. 

Про припинення проєкту Яніна Соколова повідомила у Фейсбуці, — інформує Цензор.НЕТ.

"Так швидко мене ще не зупиняли. Вчора вийшов третій випуск програми "Як вам не соромно". У ньому ми говорили про некомфортне. Розслідування про Укрспирт. Скорочення бюджету на культуру, освіту, молодь, спорт і соц виплати. Неспроможність влади впоратися з коронавірусом. І наприкінці увімкнувся Geo Leros і розповів про Єрмака, його методи помсти і Денискині плівки", — написала Соколова.

За словами журналістки, сьогодні вранці канал повідомив про замороження проєкту до осені у зв'язку з карантином. Проєкт "Свобода слова Савіка Шустера" при цьому буде виходити в старому режимі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Аванс вже отримано». Єрмак за хабар сприяв призначенню керівництва Енергоатому, — Лерос

"Коли була мала, не розуміла, чому Льоня з 6Б міг заходити до вчительської, а я ні. Потім дізналася, що Льоня - син Марії Степанівни. Завхоза. То йому можна", — написала Соколова.

Журналістка додала, що не знає, чи відновить програма вихід на каналі "Україна 24" восени. Але вже наступний її випуск вийде в ефір на каналі Соколової в YouTube.

Телеканал "Україна 24" пояснює припинення виробництва програми Соколової карантином.

"В режимі карантину формат програми не може бути реалізований у повному обсязі: зокрема, неможливо запросити аудиторію, а ті, від кого Яніна домагається правди, не приходять до неї в студію, посилаючись на необхідність самоізоляції", - сказано в повідомленні каналу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 75% українців вважають, що Зеленський не подолав корупцію на вищих щаблях влади

"Наша співпраця з Яніною Соколовою будувалася на принципах абсолютної довіри і невтручання в рішення, які кожен ухвалює в межах своєї компетенції. Тому я вірю, що Яніна поставиться до менеджерського рішення призупинити виробництво її формату "Як вам не соромно!" до осені з такою ж довірою, з якою ми ставилися до її творчих рішень", - заявив голова "Новинної Групи Україна" Дмитро Белянський.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити