image
 |  0 15 Січня 2018 | 15:03

Після нарікань у соцмережі медики прибрали сміття поряд із лікранею

Прохід між проспектом Грушевського та вулицею Гулака-Артемовського поблизу Волинської обласної клінічної лікарні прибрали від сміття, яке накидали лучани. Здебільшого це були використані бахіли. Про це повідомили у прес-службі Департаменту Муніципальної Варти Луцької міської ради. Як ідеться в повідомленні, сьогодні вранці інспектор департаменту муніципальної варти Луцької міської ради видав припис медикам, щоб впродовж дня вони очистили територію від сміття, серед якого здебільшого були бахіли, в яких лучани відвідують лікарню та поліклініку.
Нагадуємо, що Лучанин Сергій Артемчук обурений розкиданими «бахілами» поблизу Волинської обласної лікарні Медичні працівники спільно з двірниками вуличку прибрали та довели її до охайного вигляду. Тільки ж питання в тому, що не вони її засмітили. Громадянам, мабуть, важко вийшовши з лікарняної установи, викинути бахіли у смітники, що призводить до скупчення сміття попід парканами та на землі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити