image
 |  16 10 Березня 2020 | 23:52

Письменницькій організації на Волині рекомендують надати пільгову оренду

Волинській обласній організації Національної Спілки письменників України рекомендують надати пільгову орендну плату в розмірі 1 (одна) гривня в рік.

Таке рішення ухвалила постійна комісія обласної ради з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області 10 березня.

Нагадаємо, що це питання порушив на попередній сесії обласної ради депутат від ВО "Свобода" Олександр Пирожик, заявивши про це в своєму депутатському запиті.

Відтак, апарат ради підготував для внесення головою ради на розгляд сесії відповідний проєкт рішення, яким рекомендується встановити для Волинської облорганізації НСПУ впродовж 2020 року пільгову орендну оплату за користування майном спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, що знаходиться на вулиці Лесі Українки, 9 у місті Луцьку, площею 44,5 м2, та перебуває на балансі комунальної установи «Управління будинком Волинської обласної ради».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Волиньради просять полегшити життя обласній Спілці письменників

Комісія також підтримала проєкт рішення "Про встановлення орендної плати за користування майном спільної власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області". Передбачено встановити, що кошти, отримані від оренди нерухомого майна Волинського обласного краєзнавчого музею, комунального підприємства «Волинський медичний центр терапії залежностей» Волинської обласної ради, комунального підприємства «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Волинської обласної ради, комунального підприємства «Волинський обласний фтизіопульмонологічний медичний центр» Волинської обласної ради зараховуються у розмірі 100 відсотків підприємству для забезпечення належного утримання майна підприємства, його облаштування, експлуатації та ремонту, а також для придбання іншого майна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Волиньоблраді комісія встановила статус бійцям-добровольцям та присвоїла звання капеланам (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити