image
 |  5 1 Жовтня 2021 | 22:02

Пісня на ніч: QARPA - Баби круті чуваки

ТВЕРК, М'ЯСО ТА ГЕННА ІНЖЕНЕРІЯ: ІРЕНА КАРПА ОПРИЛЮДНИЛА КЛІП "БАБИ КРУТІ ЧУВАКИ"

Однойменний трек гурту QARPA, опублікований до 8-го березня, вже викликав неднозначну реакцію як поборників традиційних цінностей, так і рад-фем комюніті. Тепер, завдяки яскравій роботі паризької режисерки Діани Рудиченко, гурт вирішив підлити масла в вогонь.

«Купила попкорн і чекаю, за що нам «прилетить цього разу. – сміється Ірена. – А взагалі ідея кліпу пряма і щира: зібрати портрети дуже різних жінок. Від перукарки Фатіми з Сан Дені до скандинавської байкерки Уві. Я не знаю, як Діані це вдалося – вмовити співати український текст дівчат, що працюють на очисних машинах у Бретані. Як вона змусила танцювати серйозну генну інженерку просто в лабораторії. І моя улюблена – це, звісно тьотя Валя на базарі в м’ясному ряду, яка в прямому сенсі «рубає з плеча».

«Хотілося направити промінь світла на справжніх жінок, які варті уваги, але яких ми не маємо звички бачити у сучасному медіа просторі. – каже режисерка Діана Рудиченко. - Свобода. Ось що я відчула, коли вперше почула пісню Ірени, і саме ця свобода мене надихнула. Наша робота об’єднала талановитих людей з різних кінців світу - України, Франції, Колумбії, США, Скандинавії.

Особлива подяка операторам - Данієлю Ангіано, Сергію Стеценко, Зеву Стар-Тамбор, Денису Самойленко, Євгенію Антонову, Віталію Сударкіну за їхній професіоналізм та ентузіазм.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити