image
 |  2 27 Листопада 2021 | 22:02

Пісня на ніч: Тіна Кароль х Ivan NAVI – Ангели все знають [ Mood Video ]

Співаки 36-річна Тіна Кароль і Ivan NAVI презентували кліп на дуетну пісню "Ангели все знають". У відеороботі показали, як проводили час у Львові. Виконавці ще раніше домовилися зустрітися в цьому місті в рамках концертного туру.

Режисеркою виступила Аліна Симоненко. Кліп випустили на офіційному YouTube-каналі Ivan NAVI. Він поділився, що Львів - це його рідне місто, тому він знає найкрасивіші місця.

"Часу було небагато, адже нас ще чекав саундчек і виступ ввечері. Але все ж екскурсія вдалась. Моментами ми дуркували, як діти, фотографувались. Сходили на легендарний блошиний ринок з платівками, книгами та старими фотоапаратами. Піднялись на оглядовий майданчик, випили кави та навіть потанцювали просто неба під спів бандуриста, який, побачивши нас з Тіною, зіграв імпровізовано на бандурі "Ангели все знають". Така легка атмосфера може бути тільки у Львові", - розповів артист.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити