image
 |  5 10 Травня 2023 | 13:19

План контрнаступу ще не затверджено, - Данілов

Остаточні плани щодо контрнаступу Збройних сил України в кабінеті верховного головнокомандувача Володимира Зеленського ще не затверджено.

Людей, які на сьогодні знають точно всі плани українського командування, не існує. Тому що остаточні плани ще не затверджено. Про це в ефірі телемарафону повідомив секретар Ради безпеки і оборони Олексій Данілов, передає ВолиньUA.

"У кабінеті верховного головнокомандувача – президента нашої країни ухвалюватиметься крайнє рішення щодо термінів і напрямків (контрнаступу – Gazeta.ua). І коли хтось починає про щось говорити, навіть із поважних інституцій на Заході, повірте: людей, які на сьогодні знають точно всі наші плани, не існує. Тому що остаточні плани ще не затверджено", – сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ВАКС конфіскував активи колаборанта Сальдо, але не всі

Данілов розповів, що опрацьовують кілька варіантів контрнаступу. Вони всі перебувають у роботі.

"Ми маємо кілька варіантів (контрнаступу – Gazeta.ua). Вони всі перебувають у роботі. І залежно від тих обставин, які будуть на той чи інший час, ухвалюватимуться ті чи інші рішення. Не потрібно очікувати чи не очікувати. Ми вже довели, що ми непереможна нація, і ми обов'язково це зробимо. І завдяки нашим партнерам зокрема", – підкреслив він.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити