image
 |  0 14 Вересня 2021 | 16:37

Планували здійснити «підриви»: у лісі Камінь-Каширського району знешкодили «диверсантів» (ФОТО)

Військовослужбовці Волинського загону взяли участь в антитерористичних навчаннях поблизу кордону з Білоруссю.

Про це інформує пресслужба 6 прикордонного Волинського загону.

Прикордонники спільно зі співробітниками СБУ, Національної гвардії та поліцейськими Волинської та Рівненської областей відпрацьовували злагодженість дій при запобіганні диверсійним та терористичним загрозам.

За легендою навчань, група умовних диверсантів планувала здійснити «підриви» на Рівненській атомній електростанції. Однак проникнути на територію АЕС їм не вдалося, і вони вдалися до втечі.

Зловмисники намагалися дістатися території Волинської області та, розділившись на дві групи, незаконно перетнути державний кордон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Посеред білого дня: у Луцьку вандали побили скло автомобіля (ВІДЕО)

Першу групу «диверсантів» правоохоронці викрили та затримали поблизу пункту пропуску «Прикладники», що на Рівненщині. Другу ж знешкодили біля покинутої оборонної споруди у лісі Камінь-Каширського району.

Усі учасники антитерористичних навчань продемонстрували високий рівень підготовки та успішно відпрацювали алгоритми міжвідомчої взаємодії щодо запобігання диверсійним і терористичним загрозам.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити