image
 |  2 1 Серпня 2020 | 23:34

Спав неспокійно: керівник підприємства «погорів» на несплаті 3,4 мільйона гривень податків

Повідомлено про підозру керівнику одного зі столичних підприємств, який ухилився від сплати податків і завдав державі збитків на 3,4 мільйона гривень.

Про це повідомляють у пресслужбі прокуратури міста Києва.

"Прокуратурою міста Києва спільно зі слідчим управлінням фінансових розслідувань ГУ ДФС у м. Києві завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом умисного ухилення від сплати податків керівником одного зі столичних підприємств та забезпечено відшкодування до Державного бюджету завданих збитків у розмірі близько 3,4 млн грн", - йдеться у повідомленні.

Встановлено, що керівник підприємства у 2020 році продав продукцію на адресу ФОП та не вніс це до декларації, відхилившись від сплати податку.

"За цим фактом керівнику підприємства повідомлено про підозру ч. 1 ст. 212 КК України, тобто в ухиленні від сплати податків у значних розмірах. У ході досудового розслідування підприємство добровільно та у повному обсязі відшкодувало до бюджету вказані збитки", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, керівнику столичного підприємства повідомлено про підозру в умисному ухиленні від сплати податків у сумі близько 22,5 млн гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖУкраїнців уже попередили про початок із жовтня нового «коронавірусного епідсезону»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити