image
 |  4 18 Травня 2021 | 19:43

Плаваючі автівки: дощі затоплюють Ковель, бо каналізацію заасфальтували? (ФОТО, ВІДЕО)

Затяжні дощі додали чимало клопоту ковельчанам. Багато дворів, тротуарів і вулиць затопила вода. Зі слів ковельчан, через те, що там «заасфальтували каналізацію».

Сьогодні, 18 травня, читачі «Ковель media» повідомили, що на вулиці Чубинського на дорозі «потонула» машина, бо там, зі слів людей, «заасфальтували каналізацію». Під водою опинилося й приватне подвір’я.

Чи не найбільш затопленою була, як завжди, вулиця Театральна, на якій через високий рівень води не видно бордюрів.

Як пише на Фейсбуці Taniy Dudik, під водою й вулиця Павлова – після капітального ремонту: прокладання нової зливової каналізаціі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 20-річний волинянин за ніч викрав 2 мотоцикли у селян

До речі, на сесії Ковельської міської ради, яка відбулася у лютому 2021 року, було прийняте рішення про виділення додаткових коштів з міського бюджету на техніку для відкачування води у рамках програми запобігання та ліквідації наслідків підтоплення окремих територій міста. За ці гроші комунальне підприємство «Добробут» придбало 2 мотопомпи та три електронасоси, аби оперативніше вирішувати проблеми мешканців громади.

Нагадаємо, у Ковелі працює «гаряча лінія» (телефон: 6-17-34), куди можна передати інформацію про підтоплення або зателефонувати в аварійно-диспетчерську службу КП «Добробут» за номером 5-90-22.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Конфлікт на Волині: посадовець намалював на асфальті карикатуру депутата міськради (ФОТО, ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити