image
 |  4 27 Січня 2020 | 23:43

По дорозі з Луцька до Києва посеред траси висадили волонтерку та госпітальєрку, які просили водія автобуса вимкнути російський серіал

По дорозі з Луцька до Києва посеред траси висадили волонтерку та госпітальєрку, які просили водія автобуса вимкнути російський серіал, який транслювався у салоні.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила госпітальєрка Ярина Чорногуз.

“Ми були змушені зупинити автобус фірми Busfor.ua, яким їхали з Луцька до Києва на трасі через відмову водія вимкнути російський серіал. Коли я підійшла та ввічливо попросила вимкнути російський серіал, аргументуючи це тим, що я недавно повернулася з зони бойових дій, з лютого їду туди знову, і мені гидко цілу ніч слухати телепродукт окупантів, водій це зробити відмовився”, — написала Чорногуз.

За її словами, водій почав вимагати дізнатися думку більшості автобуса.

“Я повернулася і пояснила все те саме людям, і чи їм принципово дивитися російське кіно, пропонувала його вимкнути. На нас почала кидатися якась жінка, яка їхала назад з Італії і що їй байдуже на каком язикє і що ми вбивці, що їздимо на війну. Решта автобуса просто промовчала. Згадку, що я вертаюся з похорону свого хлопця-бійця, який загинув, захищаючи їхню можливість вільно пересуватися неокупованими дорогами України, зустріли мовчанням з винними очима”, — додає Чорногуз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку тисячі людей на колінах попрощалися з воїном, який загинув від кулі російського снайпера (ФОТО)

Вона також додала, що прохання диспетчерки фірми вимкнути російське кіно та вибачитися за погрози — водій теж проігнорував, — передає УНН.

“Нас двох, волонтерку аеророзвідки та госпітальєрку, дорослі зрілі люди, громадяни України, на чолі з водієм погодилися висадити посеред траси, аби далі дивитися у спокої російське кіно”, — підсумувала госпітальєрка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Провокація на ділянці розведення: окупанти стріляли у свою сторону з позицій ООС

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити