image
 |  2 1 Березня 2021 | 14:34

Побачив охоронців і почав тікати: у Ковелі спіймали підозрілого чоловіка (ФОТО)

Днями поліцейські роти тактико-оперативного реагування здійснювали патрулювання у місті Ковелі з метою забезпечення охорони громадського порядку.

Про це інформує Патрульна поліція Волинської області.

Так, у ніч на 27 лютого під час патрулювання вулиці Незалежності, ТОРівці виявили чоловіка, який, побачивши охоронців порядку, намагався уникнути зустрічі з ними та почав тікати у під’їзд будинку.

Патрульні наздогнали чоловіка та відповідно до ст. 34 Закону України "Про Національну поліцію", здійснили щодо нього превентивний захід поверхневу перевірку. Під час якої у 40-річного чоловіка виявили речовини білого кольору, ззовні схожі на наркотичні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розповіли про проблемні вулиці Луцька, на яких асфальт зійшов разом з снігом

Патрульні викликали слідчо-оперативну групу та забезпечили охорону місця події.

Наразі слідчими Ковельського районного управління поліції відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити