image
 |  182 27 Листопада 2023 | 13:19

Побиті автівки та шестеро травмованих: на Волині за вихідні трапилося три аварії (ФОТО)

За минулі вихідні на Волині трапилось три дорожньо-транспортні пригоди з постраждалими. В аваріях травмувалося шестеро осіб.

Про це інформує поліція Волинської області.

Так, у суботу, близько 9 ранку, неподалік села Мокрець Ковельського район, 37-річна водійка Toyota не врахувала дорожньої обстановки та безпечної швидкості руху, внаслідок чого з’їхала в кювет і перевернулася. У аварії травмувалися три пасажирки транспортного засобу – 59, 53 та 33 років. Усіх їх госпіталізували.

Цього ж дня ввечері поблизу села Радовичі, що на Володимирщині, 20-річний керманич ВАЗ наїхав на пішохода, який йшов в попутному напрямку скраю проїжджої частини дороги. Чоловік нині перебуває у лікарні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині хочуть облаштувати гуманітарний коридор на кордоні з Білоруссю

У неділю, 26 листопада, близько 22 години, у селі Верба 45-річний водій Mazda зіткнувся із вантажівкою DAF. Він та 41-річна пасажирка легковика отримали тілесні ушкодження, їх ушпиталили до відділення реанімації. Автомобілі з місця події вилучили.за минулі вихідні на волині трапилось три дорожньо-транспортні пригоди з постраждалими

За усіма трьома фактами ДТП слідчі внесли відомості до ЄРДР за ст. 286 Кримінального кодексу України. Усі обставини аварій з’ясують в рамках розслідувань.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити