image
 |  4 12 Квітня 2021 | 23:32

Поблизу луцьких шкіл №5 та №9 торгують алкоголем

Поблизу луцьких шкіл №5 та 9 здійснюється торгівля алкогольними напоями, що порушує рішення міськради «Про заборону продажу пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових та тютюнових виробів» в торгових точках, розміщених в радіусі 100 метрів від головного входу в приміщення загальноосвітніх навчальних закладів.

Про це йде мова у зверненні депутата Луцької міськради від ВО «Свобода» Андрія Білана.

У зверненні депутат звернув увагу на те, що в магазині «Штоф» на пр-ті Перемоги, 13 та в продуктовому магазині на вул. Винниченка, 22А здійснюється торгівля алкогольними напоями. Це порушує рішення Луцької міської ради від 20.04.2011 No 9/23 «Про заборону продажу пива, алкогольних,слабоалкогольних напоїв, вин столових та тютюнових виробів» у закладах торгівлі, розміщених в радіусі 100 метрів від головного входу в приміщення загальноосвітніх навчальних закладів.

Незважаючи на те, що про прийняття Луцькою міською радою такого рішення було проінформовано податкові органи, Головним управлінням ДПС у Волинській області видані ліцензії на право торгівлі алкогольними напоями фізичній особі-підприємцю Ігорю Кесарелі та ТзОВ «Волинська бізнес-мережа». Водночас, згідно зі Схемами, розробленими управлінням містобудування та архітектури міської ради, магазин «Штоф» на пр-ті Перемоги, 13 розміщений в радіусі 100 метрів від головного входу в приміщення Луцької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №5. А продуктовий магазин на вул. Винниченка, 22А розміщений в радіусі 100 метрів від головного входу в приміщення «Луцький навчально-виховний комплекс №9 Луцької міської ради».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підприємці перевозять контейнери з «Нового ринку» на «Центральний»

У відповіді на звернення депутата поінформували, що керівнику ТзОВ «Волинська бізнес-мережа» Нікітічу Д.М. та фізичній особі-підприємцю Ігорю Кесарелі направлені листи щодо припинення реалізації пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових та тютюнових виробів в магазині «Штоф» на проспекті Перемоги, 13 та в продуктовому магазині на вул. Винниченка, 22А.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити