image
 |  7 3 Листопада 2022 | 14:13

Податкову і митницю Волині здають в оренду контрабандистам і ділкам, - депутат Волиньради

У той час коли везуть з війни наших загиблих воїнів, податкова та митниця продовжують наживатися та здаються в оренду різним контрабандистам та ділкам.

Про це під час виступу заявив депутат Волинської облради від ВО "Свобода" Олександр Пирожик.

Депутат висловив обурення поведінкою в.о начальника ДПС у Волинській області Сергія Лисеюка та його ставленням до депутатів і підприємців.

"Мені ці події дуже нагадало Революцію гідності. Ми що повертаємось до часів Кучми-Януковича, коли податкові органи були репресивними? Сьогодні кожен порядний бізнесмен допомагає в тій чи інші мірі армії, волонтерить. Але хтось забув про майданівські події. Бізнес - це робочі місця і прибуток. Підтримка обороноздатності нашої країни. Прикро, коли біля податкової везуть наших полеглих воїнів, а посадовці ДПС наживаються. У нас що митницю і податкову знову здають в оренду різними контрабандистам і ділкам?

Про такі речі, які відбуваються у Волинській області, має знати вище керівництво держави включно з президентом. Ми маємо здолати спрут корупції, бо він знищує країну зсередини", - зазанчив у виступі Олександр Пирожик.

Нагадаємо, депутати Волинської обласної ради перервали сесію і відправилися у приміщення ДПС у Волинській області, оскільки виконуючий обов’язки начальника податкої Сергій Лисеюк проігнорував запрошення відвідати сесію та не пускав журналістів в приміщення державної установи.

Після 15-хвилинного очікування депутатів та журналістів пустили на перший поверх адміністрації волинської ДПС, де до них вийшов виконувач обов’язків начальника податкової Волині Сергій Лисеюк.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити