image
 |  0 12 Грудня 2020 | 18:03

«Похорон правосуддя»: у Києві відбулася акція до річниці справи Шеремета (ВІДЕО)

«Траурна процесія» рухалася від перехрестя вулиць Банкової та Інститутської до Офісу президента України.

Про це повідомляє кореспондент «Цензор.НЕТ».

Мета акції, за словами організаторів, - «символічно поховати правосуддя і справедливість».

«Це річниця утримання Андрія Антоненка за ґратами, початку абсурдного переслідування Юлії Кузьменко, Яни Дугарь, річниця знищення прав і свобод людини в Україні за політичною мотивацією», - сказано в описі акції.

«За прямою вказівкою Офісу президента України відбуваються політичні репресії. Системно переслідують людей із патріотичною позицією, активістів і волонтерів, представників патріотичних і націоналістичних організацій.
Відповідальним за «роботу» правоохоронних органів є Олег Татаров, який особисто виступав проти Революції Гідності та захищав причетних до кривавої боротьби проти її учасників.
Генеральний прокурор України Ірина Венедіктова і міністр внутрішніх справ Арсен Аваков є ключовими виконавцями вказівок Офісу президента України з терору проти українських патріотів.
Правосуддя в Україні знищено. Відсутня надія на справедливість у будь-якій справі», - заявляють організатори, серед яких представники правозахисної ініціативи «Правотворець», ініціатив FreeRiff і FreeDrKuzmenko, «Національного корпусу», Товариства Майбутнього, Руху опору капітуляції, «Демократичної сокири» тощо.

За словами кореспондента Цензор.НЕТ, біля ОП було багато поліції, підхід до будівлі було перекрито поліцейськими автомобілями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Локдаун обійдеться Україні в близько 750 мільйонів доларів, – економіст

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити