image
 |  4 13 Лютого 2021 | 19:38

Поки метуть хуртовини, у селищі на Волині перевіряють наявність снігоочисної техніки

Відбулась чергова нарада при голові Маневицької ради, під час якої розглянули питання щодо експлуатаційного утримання місцевих автомобільних доріг у зимовий період та очищення вулиць населених пунктів від снігу.

Про це повідомили у Маневицькій селищній раді, - пише Район.Маневичі.

Олександр Гаврилюк ознайомив присутніх із результатами дій місцевої влади по організації ліквідації наслідків негоди на території громади та поділився особистими враженнями від поїздки з вивчення стану справ по забезпеченню належного доїзду до населених пунктів.

Відмітили, як позитивний приклад, ті населені пункти, в яких жителі, використовуючи особисту техніку, долучились до снігоочистки шляхово-вуличної мережі й полегшили проїзд та пересування своїм односельцям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Щоб врятувати Ратнівську громаду від підтоплень, півмільйона замало

Головний інженер Маневицького виробничого управління житлово-комунального господарства Юрій Колбун доповів про роботу, яку провели щодо очищення вулиць селища від снігового покрову та назвав проблемні питання, які виникають під час здійснення зазначених робіт.

За результатами робочої наради та з метою оперативного реагування на можливі надзвичайні ситуації, голова громади видав наступні доручення:

  • Щоденний моніторинг ситуації та вжиття своєчасних заходів з недопущення надзвичайних ситуацій;
  • Уточнення наявності на території громади снігоочисної техніки, яку можливо залучити для ліквідації негоди;
  • Підготовка до відводу талих вод від снігу, яке можливе найближчим часом.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити