image
 |  14 14 Травня 2019 | 23:31

Покинуті на призволяще: у центрі Луцька кропива облюбувала сквери (ФОТО)

У Луцьку замість квіткового ринку тепер буяє кропива по коліна

Про це «ВолиньUA» інформують лучани.

У самісінькому центр Луцька, за адресою проспект Волі, 3, 5, 9, двори лишились покинуті на призволяще комунальними службами і це за декілька днів до відкриття туристичного сезону у місті. Саме 17 травня, у Луцьку урочисто планують відкрити туристичний сезон.

Читайте також: У Луцьку кронують чи знищують дерева? (ФОТО)

Кому туризм, а от мешканцям обласного центру – це не так відчутно, бо їх двори заростають бур’яном та кропивою.

Ще минулого року Луцька влада, яку взявся очолювати бютівець Григорій Пустовіт взялась за ремонт скверу на проспекті Волі, 3,5, де фактично раніше розміщувався квітковий ринок. Обіцяла влада, що ремонт скверу завершать до кінця 2018 року. Однак на дворі середина травня 2019 року, а територія майбутнього солодко-обіцяного скверу лишається не завершеною.

Читайте також: Пустовіт бідкається через велику кількість автомобілів у Луцьку

Згодом у департаменті ЖКГ Луцькради повідомили, що облаштування скверу відкладається через постачальника освітлення, але чому відкладається благоустрій сусідніх скверів – лишається риторичним питанням.

І за фактично два дні до відкриття туристичного сезону у місті Луцьку – центральні двори обласного центру продовжують заростати кропивою та травою. На думку лучан, які повідомили про занедбаний сквер – це свідчення повної бездіяльності міської влади, яку очолюю секретар ради Григорій пустовіт.

Схожа проблема виникає із центральним парком мені Лесі Українки, який вже починає буяти кропивою та чагарниками. 

           

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити