image
 |  0 7 Грудня 2020 | 10:24

Поліція прокоментувала дві смертельні ДТП на Волині (ФОТО)

Смертельні дорожньо-транспортні пригоди трапились у Володимир-Волинському та Луцькому районах. За двома фактами розпочаті кримінальні провадження.

Про це інформує поліція Волинської області.

Летальна ДТП у Володимир-Волинському районі трапилась в суботу, близько 16 години. Водій авто Opel, ймовірно, не впоравшись з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де й допустив зіткнення із вантажним транспортним засобом DAF. Внаслідок зіткнення 24-річний керманич та 22-річний пасажир легковика загинули на місці, ще один з пасажирів нині перебуває в реанімаційному відділені лікарні.

Досудове розслідування, розпочате за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинили загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України, триває.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині незряча волонтерка в’яже зимові рукавички для захисників країни (ФОТО)

А вчора у селі Княгининок зіткнулися Skoda Oktavia та автобус Еталон. 32-річний водій легковика, житель Рожищ, загинув на місці, пасажирку Skoda госпіталізували. Внаслідок автопригоди травмувалися й пасажири автобуса. У лікарні їм надали медичну допомогу та відпустили додому.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановлюють обставини аварії.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити