image
 |  0 23 Лютого 2019 | 16:22

Поліція вилучила пістолет і набої у жителя волинського райцентру

Оперативники Рожищенського районного відділення поліції у співпраці із ківерцівськими колегами вилучили у 37-річного жителя райцентру Ківерці пістолет та 25 набоїв калібру 9 мм. За фактом незаконного зберігання зброї та боєприпасів слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Пістолет та набої поліцейські виявили під час санкціонованого обшуку за місцем проживання волинянина.

Зброю та боєприпаси вилучили і направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку напівгнила верба може звалитися на людей

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

 Нагадаємо, що 19 лютого у Луцьку поліція вилучила у місцевого жителя пістолет.

Поліція Волині вкотре наголошує – за незаконне зберігання зброї та боєприпасів передбачена кримінальна відповідальність. Особа, яка добровільно здасть до органів влади боєприпаси, вогнепальну чи холодну зброю звільняється від кримінальної відповідальності.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити