image
 |  0 20 Липня 2021 | 21:41

Поліція заявила про затримання одного з учасників перестрілки на автомийці в Луцьку (ФОТО)

У Чернігівській області поліцейські й прикордонники затримали чоловіка, якого розшукували за справі про стрілянину в Луцьку.

Про це повідомляє пресслужба Чергінівської обласної поліції.

Як зазначає "НВ", у відомстві заявили, що в пункті пропуску Сеньківка затримали 40-річного чоловіка, який причетний до стрілянини на автомийці в Луцьку, яка сталася понад два роки тому. Тоді загинула одна людина, двоє отримали травми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Головному управлінні поліції Волині - відкрита вакансія

За даними правоохоронців, до стрілянини в листопаді 2018 року було причетні 11 осіб, дев'ять з яких поліція області затримала. У вівторок, 20 липня затримали десятого підозрюваного.

Чоловікові інкримінують причетність до хуліганства. З ним зараз проводяться слідчі дії, після чого поліцейські Чернігівської області передадуть затриманого поліції Волинської області.

Досудове розслідування здійснюється за ознаками злочинів, передбачених ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) і ст. 15 (Замах на вчинення злочину) і ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Найсуворіше покарання за санкцією цих статей передбачає позбавлення волі на строк від десяти до 15 років або довічне позбавлення волі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Теракт на військовому аеродромі Луцька»: як діяли нацгвардійці? (ФОТО)

Нагадаємо: 5 листопада 2018 року в Луцьку на вулиці Набережній сталася стрілянина. В результаті одна людина загинула, ще двоє госпіталізовані. Поліція ввела в дію операцію із затримання озброєних злочинців.

За даними ЗМІ, група озброєних осіб зайшла в кафе автомийки під час обіду і напала на постраждалих. За наявними даними, нападники використовували вогнепальну зброю та ніж.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити