image
 |  5 20 Липня 2021 | 21:21

«Теракт на військовому аеродромі Луцька»: як діяли нацгвардійці? (ФОТО)

Протягом трьох днів у Луцьку тривали планові тактико-спеціальні антитерористичні навчання, у результаті яких силовики знешкодили «диверсантів», які планували теракт у Луцьку та на військовому аеродромі.

Про це інформують на фейсбук-сторінці Військова частина 1141 Національної гвардії України м. Луцьк.

Навчання проводили в умовах максимально наближених до реальних. Відбулися вони під егідою Координаційної групи Антитерористичного центру при управлінні СБУ у Волинській області. Участь у навчаннях взяли підрозділи СБУ, Національної гвардії України, Збройних сил України, Національної поліції, Держслужби з надзвичайних ситуацій, Держприкордонслужби, а також представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

За легендою навчань, група «диверсантів» прибула в Луцьк для здійснення «підривів» на об’єктах критичної інфраструктури та «Укроборонпрому», а також складів боєприпасів на військовому аеродромі. Першу групу «диверсантів» силовики викрили та затримали в обласному центрі Волині. Іншу - знешкодили на території військового летовища, попередньо звільнивши усіх «заручників».

За оцінками координаційної групи, учасники навчань успішно відпрацювали алгоритми міжвідомчої взаємодії щодо запобігання диверсійним і терористичним загрозам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загрози людям та природі немає, – ДСНС про аварію на «РівнеАзоті»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити