image
 |  0 27 Вересня 2021 | 22:47

Польське місто зваблюватиме українців рекламою в Києві

Робота, прямі авіарейси до Києва та муніципальна підтримка – українців запрошують жити у Лодзі.

Як пoвідoмляє «Yavp.pl» з посиланням на місцеве видання TuŁódź.pl, з 1 жовтня в Києві стартує масштабна кампанія з популяризації Лодзі в Україні.

Реклама міста з’явиться в Інтернеті, засобах масової інформації Києва, а також в метро та біля автошляхів до аеропортів. Також з метою популяризації у Лодзі чекають велику кількість журналістів та блогерів з України. На кампанію виділено 100 000 злотих.

Віце-президент Лодзі Адам Пустельник вважає приплив українців великим здобутком для культури та економіки міста. На думку президента Лодзінської туристичної організації Томаша Коралевського, це також матиме вплив і на туристичну галузь – все більше українців запрошують родини та друзів поглянути на місто, в якому вони живуть і працюють.

Українцям також обіцяють допомогу в офіційних питаннях та підтримку з боку Мультикультурного центру Лодзі. До того ж, з 20 вересня Лодзь має пряме авіасполучення зі столицею України.

На сьогодні у місті Лодзь проживає близько 680 000 людей, щонайменше 100 000 з них – українці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці на вагу золота. У Польщі заявили про брак заробітчан

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити