image
 |  5 10 Січня 2018 | 15:40

Польські прикордонники зупинили торгівлю контрабандними цигарками з України в Польщі та Італії

Польські прикордонники зупинили незаконну діяльність польської злочинної групи, яка торгувала контрабандою з України в Польщі та Італії.
Про це 10 січня 2018 року повідомляє сайт «Polskie Radio».
Співробітники Прикордонної служби Польщі зупинили незаконну діяльність злочинної групи, котра скуповувала контрабандні цигарки з України та продавала їх у Польщі, а також в Італії. Затримано шістьох підозрюваних поляків, зокрема можливого керманича групи.
Речниця Бескидського відділу Прикордонної служби Польщі майор Ельжбєта Пікор поінформувала, що організована злочинна група діяла на терені Підкарпатського, Нижньосілезького та Лудзького воєводств. Її можливим лідером був 57-річний рільник з Любачівського повіту Підкарпатського воєводства.
Група скуповувала контрабандні цигарки з України без польських акцизних знаків. Члени групи зберігали їх у квартирах та господарських приміщеннях у прикордонному районі, потім вони транспортували незаконний товар спеціально організованою та розвиненою дистриб’юторською мережею по території Польщі, переважно в Нижню Сілезію та райони міста Лудзь, а також в Італію, - повідомила майор Пікор.

Шістьох поляків звинувачено в участі в організованій злочинній групі, зокрема одного – у керуванні цією групою. Усі зізналися у висунутих їм обвинуваченнях.
За словами Пікор, злочинна група від лютого до кінця 2017 року ввела у незаконний обіг щонайменше 131,5 тис. пачок цигарок на суму понад 2,2 млн злотих.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити