image
 |  0 8 Лютого 2020 | 14:52

Поляки розгромили українських хокеїстів і не пустили їх у Китай

Збірна України з хокею втратила всі шанси поїхати на Олімпіаду-2022 після розгромної поразки від Польщі.

Як повідомляє «Yavp.pl», у столиці Казахстану триває відбірковий турнір з хокею до зимових Олімпійських ігор в Пекіні. За єдину путівку змагаються 4 збірні: Казахстану, Польщі, України та Нідерландів.

У першій грі українські хокеїсти поступилися фаворитам - казахам - з розгромним рахунком 1:8. Щоб зберегти теоретичні шанси на потрапляння на Олімпіаду, збірній Україні потрібно було перемагати в грі з поляками. Однак цього не сталося.

Збірна Польщі виявилася на голову сильнішою. Підсумковий рахунок зустрічі - 6:1 на користь біло-червоних. Після цієї поразки українці остаточно втратили всі шанси здобути олімпійську путівку в Пекін. Натомість збірна Польщі, яка в першому турі розгромила 8:0 хокеїстів з Нідерландів, має чудовий шанс поїхати на Олімпіаду.

Для цього польським хокеїстам у вирішальній грі потрібно перемогти збірну Казахстану. Матч відбудеться у неділю, 9 лютого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Українська ніч»: канадські хокеїсти вийшли на лід у вишиванках

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити