image
 |  0 18 Грудня 2020 | 08:32

Понад 200 тисяч ФОПів уже подали заявки на отримання «карантинних» 8 тисяч

Для отримання обіцяної підтримки бізнесу на карантині у вигляді одноразової допомоги у 8 тисяч гривень через державний сервіс "Дія" онлайн подали заяви вже понад 200 тисяч осіб.

Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Міністерства та комітету цифрової трансформації України.

“Уже більше 200 тис. українців подали заявку на отримання одноразової матеріальної допомоги для ФОП та найманих працівників у Дії”. Впровадження такої масштабної послуги в короткі терміни — унікальний випадок не лише для України, а й для світу”, - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський лютує, Офіс президента теж: реакція на провал голосування за Вітренка, – ЗМІ

Зазначається, що після запуску сотні тисяч користувачів намагалися одночасно отримати послугу "Одноразової матеріальної допомоги для ФОП та найманих працівників" в понеділок, що спричинило затримку в роботі Дії.

“Команда Мінцифри оперативно збільшила потужності порталу та мобільного застосунку. Зараз система працює стабільно. Станом на 11:00 17 грудня 160 556 ФОП та найманих працівників скористалися послугою в мобільному застосунку, ще 40 068 — подали заяву через портал”, - вказано у повідомленні.

Нагадаємо, з 14 грудня портал “Дія” почав приймати заявки на отримання від держави 8 тисяч гривень одноразової допомоги малому бізнесу через карантинні обмеження у січні.

Також нагадаємо, в Україні шахраї придумали "схему" з 8 тисячами для ФОПів і обманули вже до сотні людей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шахраї придумали «схему» з 8 тисячами для ФОПів: обдурили до сотні людей

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити