image
 |  2 27 Липня 2021 | 16:16

Понад 2200 порушень ПДР: як пройшов тиждень волинських патрульних (ФОТО)

Щоденно 38 нарядів груп реагування патрульної поліції слідкують за безпекою на автошляхах області. Порушників правил дорожнього руху притягують до адміністративної відповідальності.

Про це інформує поліція Волинської області.

Починаючи з 20 липня, екіпажі виявили 2240 порушень ПДР, з них 42 – це керування в стані сп’яніння.

У розрізі районів статистика виглядає так: Луцький район (525 порушення, 18 нетверезих), Ковельський район (1038 порушень, 9 нетверезих), Володимир-Волинський район (394 порушення, 8 нетверезих), Камінь-Каширський район (309 порушень, 7 нетверезих).

«Посилена робота поліції на дорогах – це в першу чергу профілактика. Лише за останні сім днів трапилось 14 дорожньо-транспортних пригод, в яких 2 осіб загинуло і 16 травмувалось. Тому такі заходи триватимуть і надалі. Закликаємо учасників дорожнього руху не нехтувати безпекою та дотримуватись правил дорожнього руху», - наголосив заступник начальника ГУНП Сергій Козак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Волинській ОДА віддали 13 гектарів лісу у користування на 49 років

Найпоширеніші причини аварій – перевищення допустимої швидкості, порушення правил обгону та проїзду перехресть, керування напідпитку.

За порушення правил обгону і перевищення швидкості до відповідальності з 20 липня притягнуто 493 водіїв транспортних засобів. За порушення правил користування ременями безпеки – 319 керманичів заплатять штраф. До відповідальності притягнуто і 20 пішоходів у відповідності до ст. 127 КУпАП.

Профілактичні заходи на території області тривають.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити