image
 |  5 5 Квітня 2020 | 09:13

Понад півсотні протоколів: на Волині патрульні вже штрафують за порушення карантину

На Волині вже оформили вже понад півсотні протоколів за ст. 44-3 КУпАП (порушення правил щодо карантину людей), їх складають щоденно.

Про це повідомляють у Секторі комунікації поліції Волині. 

Згідно зі змінами до Постанови Кабінету Міністрів України № 211, до 24 квітня громадянам буде заборонено перебувати в громадських місцях без маски чи респіратора, переміщатись групами з більш ніж двох людей (крім службової необхідності та супроводження дітей). 

У поліції зауважують, що вже зараз тимчасово не можна знаходитися на вулицях без документа, що посвідчує особу, відвідувати парки, сквери, зони відпочинку, крім вигулу домашніх тварин однією особою чи службової необхідності.

Під забороною відвідування - дитячі і спортивні майданчики, а також установи, що надають соціальну й паліативну допомогу.

Діти до 14-ти років у громадських місцях можуть перебувати лише в супроводі дорослих.

Громадяни, які перетинають державний кордон, підлягають обов’язковій 14-денній обсервації: передчасно залишати місце самоізоляції заборонено. 

За порушення встановлених карантинних норм поліцейські складають протоколи, штрафні санкції за це становлять від 17 до 34 тисяч гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як у Луцьку дотримуються нових правил карантину? (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити