image
 |  5 27 Січня 2018 | 07:11

Порошенко не зустрівся з Трампом у Давосі

Держсекретар США Рекс Тіллерсон під час зустрічі з президентом України Петром Порошенком у Давосі пояснив, що главі Білого дому Дональду Трампу не вистачило часу для переговорів із ним.
Про це 27 січня 2018 року повідомляє сайт «ГОРДОН» з посиланням на журналістку американського телеканала CBS Маргарет Бреннан.
Президент України Петро Порошенко не зустрівся із главою Білого дому Дональдом Трампом у Давосі, незважаючи на анонс українського Міністерства закордонних справ. 26 січня у Швейцарії завершився Всесвітній економічний форум, про що повідомили на сайті заходу.
Журналістка американського телеканала CBS Маргарет Бреннан у своєму Twitter розповіла, що держсекретар США Рекс Тіллерсон під час бесіди з Порошенком пояснив: Трамп хотів з ним зустрітися, але йому не вистачило часу і він відбув у Вашингтон.
Водночас американський лідер у Давосі встиг побачитися з президентом Руанди Полем Кагаме, поінформувала прес-служба Білого дому.
Про ймовірну зустріч Порошенка і Трампа 19 січня говорив глава МЗС України Павло Клімкін.
Звісно, президент буде розмовляти з Трампом... – запевняв він.

26 січня Порошенко обговорив із Тіллерсоном економічне співробітництво і питання безпеки, хоча до цього сподівався, що побачиться і з Трампом.
Український та американський лідери зустрічалися 20 червня 2017 року в Білому домі у Вашингтоні і 21 вересня у Нью-Йорку на полях 72-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити