image
 |  223 22 Серпня 2024 | 09:12

Порятунок ще двох живих істот на Волині: подробиці від ДСНС

Вчорашній день означився порятунком ще двох живих істот.

Про це повідомляють на фейсбук-сторінці Головного управління ДСНС України у Волинській області, - пише ВолиньUA.

О 16:40 відділення рятувальників 6 ДПРЧ спрямували за викликом у с. Озеро Ківерцівської громади. Там на подвір'ї приватного домоволодіння у вигрібну яму провалився кінь. Рятувальники частково розібрали муровану конструкцію, обкопали її навколо і сформували своєрідні сходинки. Тож, гнідий поволі підійнявся на ноги і вибрався із пастки. Тварина не зазнала суттєвих травм.

Надвечір працівники групи рятувальних робіт (які, до речі, виловлювали плазуна) працювали на вулиці Ковельській у Луцьку. Там на території закинутого домогосподарства у напівзруйнований погріб втрапив пес. Його скавуління почули сусіди й зателефонували на 101.

Рятувальники за допомогою собаколовки підійняли чотирилапого з ями.

"Кожне життя важливе. Про це варто пам'ятати кожному. Як і про те, що жорстоке і байдуже ставлення до братів наших менших свідчить про те, що той, хто випромінює негатив до тварин, здатний зорієнтувати його і на собі подібних", - йдеться у дописі.

Читайте також: Волинські поліцейські долучилися до здачі крові

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити