image
 |  14 17 Травня 2021 | 16:04

Посадових осіб Підгайцівської сільради підозрюють у розтраті бюджетних коштів?

За процесуального керівництва Волинської обласної прокуратури інженерові, який здійснював технічний нагляд за об’єктом будівництва, замовником якого виступала Підгайцівська сільська рада Луцького району, повідомлено про підозру у пособництві у заволодінні чужим майном у великих розмірах, вчиненому за попередньою змовою групою осіб, а також у службовому підробленні (ч.5 ст. 27 ч. 4 ст. 191, ч.1 ст. 366 КК України).

Про це інформує прокуратура Волинської області.

У ході досудового розслідування кримінального провадження за фактом можливої розтрати коштів посадовими особами Підгайцівської сільської ради під час проведення ремонтних робіт доріг на території Підгайцівської ОТГ слідчим управлінням ГУ НП у Волинській області проведено низку експертиз та встановлено факт невиконання робіт на суму понад 291 тисяча гривень.

Вирішується питання про оголошення підозри підряднику, який виконував роботи.

Також буде надана правова оцінка і діям замовників – посадовців Підгайцівської сільської ради.

Досудове розслідування триває.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дорога до авторинку на вулиці Єршова у Луцьку перебуває в жахливому стані

Довідково: санкцією ч.4 ст. 191 КК України за вчинене за попередньою змовою групою осіб заволодіння чужим майном у великих розмірах передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити