image
 |  221 26 Січня 2024 | 14:59

Послугами фонду Гупала для виїзду за кордон користувалися віп-клієнти

Послугами благодійного фонду ексзаступника голови Волинської ОДА, лідера партії «УДАР» на Волині, Юрія Гупала "Віримо в Україну" користувалися віп-клієнти.

Про це йде мова у розслідуванні журналіста УП Михайла Ткача.

Серед волонтерів і відомих осіб, які виїжджали за кордон з допомогою фонду Юрія Гупала багато відомих прізвищ. І ці люди зі столиці.

Мова йде про таких людей як Євген Мецгер, колишній керівник державного банку, футболісти київського "Динамо" разом з Олександром Шовковським, син регіонала Валентина Ландика, колишній помічник глави Офісу президента Андрія Єрмака продюсер Сергій Перман, сини нардепа Вацака, працівники сфери ІТ, колишні митники, судді та прокурори.

Михайла Ткача дивує як ці люди знайшли благодійний фонд у Луцьку. Журналіст висловлює припущення, що Юрій Гупало може уникнути відповідальності перед законом, враховуючи послужний список його клієнтів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вартість виїзду за кордон у фонді, який пов'язуюють з ексзаступником голови Волинської ОВА, становила 7000 доларів, - журналісти

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити