image
 |  203 23 Березня 2024 | 19:52

Посол Білорусі у рф розповів, що стрільці із Підмосков’я намагались перетнути російсько-білоруський кордон

Білоруський посол у росії Дмитро Крутой заявив, що спецслужби країні допомагали рф не допустили перетину білорусько-російського кордону підозрюваним у стрілянині під Москвою.

Слова Крутого цитує білоруське державне інформагентство «БелТа».

«Фактично основним завданням минулої ночі було не дати піти терористам піти через наш спільний (російсько-білоруський — Прим. Ред.) кордон. Таке завдання виконано», — сказав дипломатичний представник.

Зазначимо, що раніше фсб росії заявляла, що після скоєння теракту в «Крокус Сіті Хол» підозрювані стрільці нібито мали намір виїхати в Україну, оскільки мали там «відповідні контакти».

Пізніше російський диктатор володимир путін у зверненні до росіян заявляв, що стрільці після вчинення стрілянини рухалися в бік України, а українська сторона нібито приготувала «вікно» на кордоні, щоб прийняти підозрюваних.

У Головному управлінні розвідки Міноборони України відкинули ці звинувачення і заявили, що поширювана російською фсб та диктатором путіним версія «не витримує жодної критики».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В мережі виклали заяву від імені «Ісламської держави» з приводу теракту в росії

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити