image
 |  221 23 Березня 2024 | 18:48

В мережі виклали заяву від імені «Ісламської держави» з приводу теракту в росії

Міжнародне терористичне угруповування «Ісламська держава» назвала теракт у Crocus City Hall у Підмосков'ї «найжорстокішою атакою за останні роки», - пише ua.news.

Відповідна заява з'явилася від імені близького до терористів агентства «Амак», на що звернула увагу група SITE, яка відстежує активність терористів у соцмережах.

У повідомленні йдеться, що бойовики «Ісламської держави» 22 березня «зробили скоординовану атаку на великий натовп християн». У нападі брали участь четверо бойовиків, озброєні кулеметами, пістолетами, ножами та коктейлями Молотова. Перед нападом бойовики спостерігали за місцем.

У повідомленні стверджується, що троє бойовиків відкрили стрілянину по людях у залі для глядачів, а четвертий учасник угруповання підпалив приміщення. Також зазначається, що в результаті атаки не менше 300 людей загинули або отримали поранення, а на місці сталася велика пожежа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стрілянина на росії: повідомляють про 93 загиблих

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити