image
 |  2 14 Січня 2020 | 20:25

Посол України в Польщі продає на аукціоні тренування та обід із собою у Варшаві

Андрій Дещиця допомагає збирати кошти на благодійні цілі.

Як пoвідoмляє «Yavp.pl», з нагоди 28-го фіналу «Великого оркестру святкової допомоги» (WOŚP) в Польщі Андрій Дещиця долучився до благодійного аукціону, під час якого збиратимуть кошти для фонду WOŚP.

Керівник українського дипломатичного відомства розмістив на порталі Allegro лот, який передбачає спільне тренування з ним в клубі Elite Zone та обід в українському ресторані в Варшаві.

Зараз актуальна ціна лоту складає 660 злотих (початкова- 500 зл. Охочі отримати можливість провести час в компанії Андрія Дещиці мають ще 7 днів до кінця аукціону (кінцева дата - 21 січня о 18:21).

«Тренування з послом триватиме близько 60 хвилин, а його масштаби та характер будуть адаптовані до побажань переможця аукціону. Після тренування посол запросить переможця на фітнес-обід в один із найкращих українських ресторанів Варшави», - йдеться в описі благодійного лоту.

Також наголошується, що дата тренування буде визначена після завершення аукціону, а посольство України в Польщі готове відповісти на всі додаткові запитання через електронну пошту [email protected].

Зазначимо, фінал благодійної акції «Великого оркестру святкової допомоги» (WOŚP), який закінчився в Гданську 12 січня, зібрав рекордну за всі 28 років існування суму коштів на придбання сучасного обладнання для лікування дітей.

Квота склала 115 млн 362 тис 894 зл. Гроші збирали волонтери по всій Польщі й за кордоном. Остаточні результати акції підсумують на початку березня. До цього часу зібрана сума збільшиться.

На порталі Allegro ще тривають різноманітні благодійні аукціони, кошти від яких перекажуть для WOŚP. Крім цього, продовжується збір пожертвувань на сторінці благодійної акції у Фейсбуці. Також до 22 січня можна переказати гроші, виславши СМС на номер 75 565 зі словом SERCE. Вартість - 6,15 зл з VAТ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відіслала назад: президентка Естонії не прийняла подаровану Росією пляшку «кримського шампанського», — ЗМІ

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити