image
 |  2 25 Квітня 2021 | 13:28

Посольство РФ відповіло на висилку дипломатів хамством про «маленький член»

Посольство Російської Федерації у Білорусі написало образливий пост у Twitter, коментуючи рішення Литви, Латвії та Естонії вислати російських дипломатів.

Як повідомляє "Європейська правда", у суботу російське посольство в Білорусі ретвітнуло повідомлення караїн Балтії про висилку російських, додавши хамський підпис:

"Маленьке падіння енергії або енергія маленького члена – вибір за вами".

У такий спосіб московити відповіли на те, що три країни Балтії 23 квітня оголосили про вислання російських дипломатів на знак солідарності із Чехією, яка звинуватила Москву в організації вибухів на складах зі зброєю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцькі тролейбуси вперше поставлятимуть до Чехії

Нагадаємо, 22 квітня Словаччина вирішила вислати трьох російських дипломатів у відповідь на організацію росіянами вибухів у Чехії.

Чехія звинуватила РФ у організації вибуху, що стався 16 жовтня 2014 року на складах озброєння у східній частині Чехії та призвів до численних руйнувань і загибелі двох місцевих жителів. Лише за 6,5 років керівництво чеського уряду офіційно звинуватило Росію в організації цієї диверсії.

У зв’язку з цим Прага вирішила вислати 18 російських дипломатів, вони вже покинули країну. У відповідь Росія оголосила 20 співробітників посольства Чехії в Москві персонами нон грата.

Чехія вирішила зрівняти кількість співробітників російського посольства у Празі з кількістю співробітників чеського посольства у Москві, що означає висилку ще близько 70 співробітників російського диппредставництва.

Росія має час до кінця травня вивезти своїх працівників і дипломатів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Тищенко – молодець. Відповідатиме тільки адміністрація готелю і ресторану», – Держпродспоживслужба

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити