image
 |  2 25 Квітня 2021 | 08:48

«Тищенко – молодець. Відповідатиме тільки адміністрація готелю і ресторану», – Держпродспоживслужба

Після оприлюднення інформації про проведення вечірки на честь дня народження дружини нардепа від «Слуги народу» Миколи Тищенка Алли Барановської Нацполіція склала протокол про порушення, який передбачає покарання у вигляді 34 тисяч гривень штрафу.

Про це повідомляє «Гоpдон».

Про це начальник столичного управління Держпродспоживслужби Олег Рубан розповів в ефірі каналу «Україна 24» 24 квітня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий «Велюр»: нардеп Тищенко влаштував вечірку на честь дня народження дружини (ФОТО)

«Тищенко – молодець, для своєї дружини влаштував свято, але це, на жаль, ставлення до певних правил, які встановлюються для всієї України. У понеділок був складений протокол на 34 тис. грн і підготовлені документи до кримінального провадження за ст. 325 [порушення санітарних правил і норм]. Відповідати буде тільки адміністрація готелю і ресторану. Тищенко тільки як людина може відповідати за це дійство», – сказав Рубан.

За його словами, після інциденту в Києві провели рейди по всіх готелях і ресторанах при них. Щодня складали по два – три протоколи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Слуга народу» Тищенко був бригадиром Колею Оболонським в ОЗУ Савлохи. Торгував героїном, займався розбоями та рекетом», - Лерос (ВIДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити