image
 |  2 13 Травня 2020 | 08:16

Посткарантин: графік луцьких перукарів розписаний на два тижні вперед (ВІДЕО)

У Луцьку діють близько 130 перукарень і салонів краси, – розповіла Суспільному заступниця начальника управління розвитку підприємництва і реклами міста Луцька Тетяна Чемерис.

Нині клієнтів помітно більше, ніж було до карантину, – стверджує луцький перукар Андрій Оліферчук. Каже: усі майстри його салону краси зайняті наступні два тижні.

 Салон краси працює другий день. Основна вимога для роботи – захист для майстрів і клієнтів, каже Андрій Оліферчук. Робочі місця обладнані на відстані півтора метра одне від одного. 

Кожні чотири години роботи перукарям міряють температуру, – розповідає адміністраторка салону Ольга Філін. Інструменти після використання відправляються у сухожар (авт.: апарат для стерилізації), робочі місця дезинфікують після кожного клієнта.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцькі тролейбуси готові виїхати на вулиці міста, але рішення – за владою

Згідно з протоколом карантинних вимог у салонах краси, майстри повинні працювати у масках, рукавичках і міряти температуру.

"Це не завжди зручно, бо у масці працювати важко", – каже майстриня Катерина Оліферчук.

Детальніше про це – в сюжеті UA:Волинь.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити