image
 |  20 17 Липня 2020 | 08:48

Посткарантин: у Луцьку запрацював загальноміський баскетбольний майданчик

Перший загальноміський майданчик для занять та змагань з баскетболу відкрили сьогодні на вулиці Глушець, що в Луцьку. Майданчик працюватиме поруч із Центральним парком міста.

Майданчик будували близько року. Основу поля вклали поліуретаном, по периметру бруківка. Зі слів директорки Луцького центру "Спорт для всіх" Наталії Назарук, облаштування баскетбольного поля ще триває. Поруч планують встановити вбиральні та роздягальні для спортсменів.

Як повідомляє Суспільне, в день відкриття майданчика кілька баскетбольних команд різних вікових категорій влаштували показові змагання. Надалі на майданчику зможе зіграти кожен охочий. Для команд діятиме попередній запис. Крім баскетболу на майданчику можна грати у волейбол та бамбінтон.

Зі слів Наталії Назарук загальний кошторис баскетбольного майданчика 1,5 мільйони гривень. Фінансування відбувалося з державного та міського бюджетів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Колківській ОТГ на Волині не знаходять часу на роботу зі зверненнями громадян

Нагадаємо, на початку липня в Луцьку відкрили перший в Україні легкоатлетичний центр з майданчиком для спортивних метань. Нині там займаються спортсмени з кількох регіонів. Вартість будівництва - майже 2 мільйони гривень.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити