image
 |  16 16 Липня 2020 | 22:52

У Колківській ОТГ на Волині не знаходять часу на роботу зі зверненнями громадян

У Колківській ОТГ обурюються тим, що громадяни забирають робочий час та просять прийняти усні інформаційні звернення щодо стану справ на території громади.

Про це в редакцію «ВолиньUA» повідомив житель села Боровичі.

Як розповів чоловік, він хотіли поцікавитися чи вдалося вирішити питання затонулого парому у селі Боровичі, яке входить до складу Колківської ОТГ. Оскільки розміщена на сайті контактна інформація в.о. старости Боровичів Тетяни Мандзюк виявилася неактуальною, довелося звернутися до керівництва Колківської ОТГ. Проте там зверненню громадянина не зраділи.

Секретарка голови Колківської ОТГ Ганна Лотвін почала нарікати на те, що у неї обмаль часу на телефоні розмови, забирають її дорогоцінний час, заважають працювати та готуватися до сесії Колківської ОТГ, вести прийом людей. Усне звернення Ганна Лотвін приймати відмовилася. Але особливого ентузіазму прийняти письмове звернення також не проявила та почала всіляко уникати необхідності назвати своє ім'я та прізвище.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У селі на Волині місцевій владі байдуже на ріст отруйного борщівника (ФОТО)

Додамо, що Ганна Лотвін представляє партію Петра Порошенка. Раніше її обрали депутатом від цієї політичної сили.

Довідково: відповідно статті 5 Закону України «Про звернення громадян» усне звернення викладається громадянином за допомогою засобів телефонного зв’язку через визначені контактні центри, телефонні «гарячі лінії» та записується (реєструється) посадовою особою. Мабуть посадові особи Колківської ОТГ не орієнтуються в українському законодавстві або полінувались приймати усне звернення громадянина.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити