image
 |  0 11 Липня 2019 | 14:11

«Поверніть мені втрачений час і нерви», - лучанка про «сервіс» від «Укрпошти»

Із терміном у тиждень, стільки часу знадобилось витратити клієнту «Укрпошти» на посилку, яка мала прийти на одне із відділень пошти.

Лучанка Іванна Костюк розповіла про квест в отримання посилки від українського оператора «Укрпошта» у соціальній мережі Фейсбук.

Безкінечне спілкування з Ботом поштового оператора, поїздки між поштовими відділеннями та очікуваннями у спілкуванні з оператором. Про відсутність сервісу в «Укрпошті» та потрачений час і нерви, більш детальніше у пості, який подаємо без змін.

«Укрпошта, чорт би її побрав!

Дзвонить мені Бот і каже, що моя посилка прибула і забрати її можна у відділенні на вулиці Рівненській. Щаслива їду туди, стою 15 хв в черзі, а мені кажуть «нема вашої посилки. не знаємо де вона». Але записали номер, щоб потім повідомити.

Я сердита дзвоню на гарячу лінію. Кілька хвилин слухаю автовідповідач (боже, для чого мені ця інформація?). Бере трубку чоловік і реально максимально спокійним голосом розповідає сердитій мені, що посилка ще не прибула. На запитання, чого ж ваш бот до мене дзвонив і казав що є - ніяковіло змінив тему. Ок. Чекаю далі.

Проходить тиждень. Пишуть-дзвонять, що посилка є. Але вже у відділенні на Волі (чому? Блін, це ж далеко від мене). Ок, гуглю до котрої працює пошта і їду. І що? Бачу на дверях наклеяний листок, що працюють до 19, а не до 20 як вказано скрізь.

Ярость.

Дзвоню на гарячу лінію. Увага! 7хв і 33 секунди чекаю відповіді оператора. В кінці кінців мені той бот каже що оператори зайняті. І роз'єднує.

Видихнула, поматюкалася, постаралася заспокоїлися. Пригадала, що той бот вже мільйон разів казав мені про чат-боти. Шукаю. Пишу. І тут вони перевершили мої очікування. Бот каже, що робочий день операторів завершився і просить написати йому завтра.

Коротше, лишіть цю посилку собі, шановні! І поверніть мені втрачений час і нерви. Я вже мовчу про пальне», - розповідає Іванна Костюк.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити