image
 |  4 6 Грудня 2019 | 15:41

Повідомили, коли луцьких підприємців переселятимуть на «Новий ринок»

Підприємців  «Центрального ринку», що по вулиці Глушець, не переноситимуть силоміць до червня 2020 року.

Про це «ВолиньUA» повідомив керівник КП «Луцькі ринки» Ігор Корольчук.

Продавці частини «Старого ринку» можуть спокійно продовжувати свою діяльність впродовж усіх зимових свят. Примусово чи силоміць переселяти підприємців на «Новий ринок» ніхто не буде.

Адже підстав для ініціювання дострокового розірвання договорів у підприємства немає, оскільки орендарі дотримуються взятих на себе зобов’язань згідно договору.

Вирішення питання про дострокове розірвання договору є неможливе без добровільної згоди підприємців. В іншому випадку, ініціювання перенесення тимчасових споруд, які використовуються для торгівлі на ринку по вулиці Глушець, 1 з 1 грудня 2019 року на «Новий ринок» суперечитиме чинному законодавству.

Читайте також: Підприємці категорично не хочуть переїжджати з Центрального ринку

Також Ігор Корольчук зазначив, що адміністрація ринку проінформувала підприємців щодо переселення за допомогою оголошень, а також звернулась до керівництва міста Луцька про відстрочення перенесення контейнерів на «Новий ринок» до завершення дії договору, тобто до 30 червня 2020 року.

Остаточне рішення про перенесення цієї частини «Старого ринку» лишається за керівництвом міста та депутатським корпусом.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити