image
 |  2 14 Серпня 2019 | 08:19

Повідомили, на яких вулицях Нововолинська сьогодні не буде води

У середу, 14 серпня, тимчасово вимкнуть воду в будинках на проспекті Перемоги та мікрорайоні Шахтарському в Нововолинську.

Про це повідомляє підприємство «Нововолинськводоканал» на своїй сторінці у "Фейсбуці". Води не буде у зв’язку із проведенням робіт по реконструкції водопровідних ліній – перепідключення водопровідних мереж.

"14 серпня 2019 року буде припинено подачу холодної води у наступні будинки у м.Нововолинську: №№25 та 27 по проспекту Перемоги; №2,2А, 3, 3А, 5 по вул. Шопена; №14 мікрорайону Шахтарський. У абонентів, які проживають на мікрорайоні Шахтарському можливе пониження тиску та погіршення якості води", - йдеться в повідомленні.

Також адміністрація підприємства "Нововолинськводоканал" зауважує, що після завершення робіт буде проведення промивку водопровідних мереж.

У випадку виникнення питань та пропозицій, волинян просять звертатись на підприємство "Нововолинськводоканал" за телефоном (03344) 49025 або за адресою: м. Нововолинськ, пр-т Перемоги, 20.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку автомобіль влетів в дерево

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити