image
 |  4 6 Липня 2021 | 19:38

Повідомили про стан хлопчика, який травмувався в ДТП у Луцьку, та водія BMW

Стан дев'ятирічного хлопчика, який 5 липня травмувався в автопригоді на Соборності у Луцьку, стабілізувався.

Про це розповів Суспільному медичний директор обласної дитячої лікарні Ігор Дородних.

Дитину перевели з реанімації у хірургічне відділення.

Зі слів Ігоря Дородних, після обстеження у дитини діагностували політравму, закриту черепно-мозкову травму, зокрема, струс головного мозку, множинні забійні рани волосистої частини голови та вушної раковини, закриту травму грудної клітки, забій легень та множинні переломи ребер, забій черевної порожнини, а саме підшлункової залози.

Щодо водія BMW, який 5 липня в'їхав у Volkswagen, то йому наразі не оголосили підозру у вчиненні ДТП, – розповіла Суспільному інспекторка сектору комунікації Нацполіції області Марина Балдич. Обставини аварії та відео з камер спостереження нині вивчають слідчі, в обох водіїв взяли аналіз крові на вміст алкоголю та наркотичних речовин. Результати в поліції обіцяють оприлюднити орієнтовно через п'ять днів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дорожники облаштовують на автотрасах Волині 13 «острівців безпеки»

Зі слів Марини Балдич, за фактом ДТП правоохоронці внесли відомості в ЄРДР за ч. 1 ст. 286 ККУ, йдеться про порушення правил дорожнього руху, що спричинили потерпілому тілесні ушкодження.

Нагадаємо, аварія трапилася 5 липня, на проспекті Соборності у Луцьку. 29-річний водій BMW на швидкості влетів у Volkswagen, в якому перебував 9-річний хлопчик з батьком. Зі слів свідків, водій BMW значно перевищив швидкість та проїхав на червоний сигнал світлофору.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити